Trade Tooltip missing
Author: jheffez
Creation Date: 5/3/2016 11:40 AM
profile picture

jheffez

#1
Hello,
Using the latest WLP. I recently noticed that the trading tooltip (shows the profilt price and % on the chart) is missing. I only see the line between the entry/exit points but not the actual tooltip when I hover on the sell (green down arrow) indicator. What am I missing??

profile picture

Eugene

#2
Check that your script doesn't include EnableTradeNotes which can hide the tooltip's visibility.
profile picture

jheffez

#3
It's not there. I added the following line, just to see if it makes a change. None.

CODE:
Please log in to see this code.
profile picture

Eugene

#4
Try to restart WLP. Does it help?

If not, please attach a full size screenshot of WLP (from title bar to status bar, preferably in PNG format) demonstrating the anomaly. I'd also like to see how your DPI is configured in Windows - hence the entire main workspace.
profile picture

jheffez

#5
See attached. My DPI is 100%. Let me know if there anything else.
profile picture

Eugene

#6
Thanks. I don't have an idea as to what may be causing this. Let's try to reset all your many chart customizations.

1. Close WLP
2. Temporarily rename or move out the 2 files from c:\Users\username\AppData\Roaming\Fidelity Investments\WealthLabDev\1.0.0.0\Data\

WealthLabConfig.txt and EditorSettings.xml

3. Restart WLP
profile picture

Cone

#7
Before doing that, give this a try:

Preferences (F12) > Chart Colors & Styles > Tooltips > check Fundamental Items
profile picture

Eugene

#8
Robert, I'm guilty for not reading the manual - you documented it there. :) However, it's counterintuitive to see this checkbox ruling the trade tooltip.
profile picture

jheffez

#9
That was it!!
Thank you!