Is Wiki down?
Author: mrsic
Creation Date: 3/1/2016 7:32 PM
profile picture

mrsic

#1
Hi,

is the Wiki-site temporarily down?

greetings
damir
profile picture

Eugene

#2
Hi,

Yes and will stay so until a solution is found - for at least a few days. Sorry for the inconvenience.
profile picture

Cone

#3
The Wiki is back up. Our apologies for the delay in restoring functionality!
profile picture

LenMoz

#4
Is WIKI down?
profile picture

Eugene

#5
No, it's working perfectly. However, the HTTPS link that you clicked (https://www.wealth-lab.com/Wiki/) will not work. We recognize the problem. Please bookmark this one instead:

http://www2.wealth-lab.com/WL5WIKI/
profile picture

LenMoz

#6
I didn't navigate directly. I followed a (bad?) link from another WealthLab page. No, I don't know which. EDIT: Actually, the link to "Wealth-Lab Wiki" at the top of this page is https://www.wealth-lab.com/Wiki/.
profile picture

Eugene

#7
Thanks, we know. We're going to make that link at the top of the page open in a new tab soon.
profile picture

Eugene

#8
UPDATE: the Wiki link now opens it in a new tab.
profile picture

festipower

#9
I have not been able to access the WIKI site for a few days.

Is the WIKI site still working?
profile picture

Eugene

#10
Working perfectly at:

http://www2.wealth-lab.com/WL5WIKI/MainPage2.ashx

Note that the other link is incorrect.

1. If having trouble please retry from a different browser (or in Private mode).
2. Also, clearing "Site preferences" in your browser can help.
profile picture

festipower

#11
Hi, Eugene:

It works on IE and Firefox, using the http:// prefix (but not with the https:// prefix).
It doesn´t work in Chrome even when all the Site Preferences has been deleted. At least my chrome browser always forces the https:// prefix.
When using https a privacy error message saying that the site certificate has problems is shown. The error code is "NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID"



profile picture

Eugene

#12
QUOTE:
(but not with the https:// prefix).

And will never be. The Wiki does not support HTTPS connections.

This should work for the www2 which hosts the Wiki (NOT for the www which is SSL only):

https://anhsblog.com/blog/make-chrome-stop-redirect-from-http-to-https/
https://superuser.com/questions/565409/chrome-how-to-stop-redirect-from-http-to-https
profile picture

festipower

#13
Thanx, Eugene.

It works perfecly now from Chrome.
profile picture

Eugene

#14
Carlos, no hay de que.

P.S. I thought about adding this advice to the Wiki FAQ but who's to see it if the Wiki couldn't be opened? ;)