Exit order isn't auto-placed
Author: ichechet
Creation Date: 11/8/2016 3:02 PM
profile picture

ichechet

#1
Greetings!

I have a strategy in SM. It generated buy and sell orders on bar +1. I set the strategy to Auto-Place orders (Pic1). After SM processed the strategy all the Buy orders auto sent into Orders window. But Sell Market orders are not (Pic 2). When I manual push Stage Orders or Place orders button, then sell orders set in Orders window (Pic 3). Is there is a way to send Sell orders automatically?
profile picture

Eugene

#2
Hi Igor,

Because there is no matching open position for the exit order.
profile picture

ichechet

#3
OK, how it compared? Only by Symbol or something else? Is it possible to show the logic for closing the position?
profile picture

Cone

#4
Does the live account actually own the positions that you're trying to exit?

If not, you'd need to select Preferences (F12) > Trading > Disable Portfolio Synch to Auto-Trade those exit orders.

----
Matches by account, symbol, and PositionType.
profile picture

ichechet

#5
QUOTE:
Matches by account, symbol, and PositionType


Cone, thank you very much! It's all what I need.
profile picture

ichechet

#6
OK, I have the Exit Order today (Pic.1). It's MMA.ENDP on MCU16075 account. Sell 55 @ Market.

I have the position MMA.ENDP on the same account, the same size (Pic.2).

But there is no order (Pic.3). I have the same account, symbol and PositionType.

What's wrong?
profile picture

Cone

#7
Missing information, starting here:

1. Did you select to Auto Stage orders (your S. Monitor window is too small too display that setting) and did you activate or run it after doing so?
2. If not, did you try to Place or Stage the Alerts manually?
profile picture

ichechet

#8
1. Yes, it's auto-staged strategy. With Orders Live Accounts option it's auto-placed. I run the strategy manually.
2. When it's not placed automatically, I manual placed the order. It works OK for manual placing. Order was filled. Position closed.
profile picture

Eugene

#9
3. Does this happen with Paper Trading or just with your broker provider in development?
profile picture

ichechet

#10
I can't test this for Paper Trading, because it replaced with my adapter.

Something is wrong between Alert and it's Order. Account, Symbol and PositionType are the same. Manual placing is OK.
profile picture

Eugene

#11
QUOTE:
I can't test this for Paper Trading, because it replaced with my adapter.

Well, I guess that you could unroll this change for debugging? We need to make sure we're troubleshooting Wealth-Lab, not your broker provider.