[FIXED] WL 6.9: Multiple windows not aligning properly after reopening workspace
Author: ivraju
Creation Date: 11/9/2015 5:24 PM
profile picture

ivraju

#1
I have 5 strategies opened in one workspace, after upgrade last week, they are all opening up one on top another at left side of workspace and cursor becomes circle as if its still processing some thing for ever.
profile picture

Eugene

#2
Do you have multiple monitors so the workspace spans onto them? If so, this seems related to another report:

WL 6.9 Workspace: chart beyond certain bounds

There was some multi-monitor fix in v6.9 but at this time it seems like the fix has brought problems.
profile picture

ivraju

#3
I do have multiple monitors but my work space spans only one monitor.

I have several work spaces that I open every day, each has multiple strategies.

For one work space, 4 windows open properly but the middle one opens on top of first one.

when go for second workspace, all of them open one top another left of work space and cursor stucks with circle even when I move cursor to another workspace.
profile picture

Cone

#4
Try recreating the workspace and see if it helps. There's really no other solution here.
profile picture

ivraju

#5
I have tried that too but still same problem. When you release new version, please do not break what is already working. Do enough testing to make sure you did not break any thing that has been working fine.

After I created new workspaces the cursor problem went away but windows still opening one on top another, not aligned in the same order as it was saved.
profile picture

ivraju

#6
This issue got fixed in today's version 6.9.12.

Thank you.
profile picture

ivraju

#7
Wealth Lab just got upgraded to 6.9.15.0 version and this issue came back.
profile picture

Eugene

#8
profile picture

Eugene

#9
Running a single moitor setup now. My workspaces each span one main window. When I load them in WLD 6.9.15 (which is still being tested), they come up exactly as they should i.e. as before in 6.8.